Coaching

In een coaching gesprek help ik je zicht te krijgen op de situatie waar je in zit. Ik help je met het ontrafelen en zaken op een rij zetten, zodat je weer in contact komt met wat jij te bieden hebt. Ik gebruik daarbij psychosynthese methodieken.

Door die werkwijze hervind je weer je innerlijke vrijheid die je de ruimte geeft weer je eigen weg te gaan in het leven en zo weer meer jezelf te worden. Je kunt weer keuzes maken op basis van gevoelsmatige én rationele overwegingen. We kijken in een of meerdere gesprekken samen naar wat je kwaliteiten en valkuilen zijn en wat je nodig hebt om je kwaliteiten tot uiting te brengen zodat je persoonlijke en professionele effectiviteit vergroot wordt en jij je plezier terug krijgt.

Soms is het moeilijk om gevoelens onder woorden te brengen of het probleem met woorden te beschrijven. Maar waar geen woorden zijn, zijn heel vaak wel beelden. Ze zeggen soms meer dan 1000 woorden! Beelden kunnen een indirecte weg zijn om zaken helder te krijgen. Beelden geven het 'bruggetje' naar inzicht en woorden.

Door het vormgeven van die beelden krijg je ook inzicht in hoe je dingen doet. Je leert woorden geven aan gevoelens waardoor we samen kunnen werken aan een oplossing waar jij zelf weer mee verder kunt.

Als werktechnieken hanteer ik gesprekken in combinatie met visualisatie en ontspanningsoefeningen, rollenspel en beeldende technieken zoals; tekenen, schrijven, boetseren en beeldhouwen.

Voor meer informatie kan u mij telefonisch bereiken of een bericht achterlaten.