Mogelijkheden Atelier

 

Wetenschap probeert te verklaren. Kunst doet dat niet. In kunst gaat het niet om verklaringen, maar om inspiratie.

Als beeldend kunstenaar geef ik vorm aan dat wat in mij leeft, wat me raakt, wat soms moeilijk in woorden uit te drukken is. Ik haal mijn inspiratie uit mijn omgeving en de natuur. De beelden die ik maak vertellen een verhaal, soms resoneert dat verhaal bij de toeschouwer. Het proces van beeldhouwen heeft voor mij veel gelijkenis met het leven zelf. Ik maak beelden van marmer, brons en hout.

Mensen die zelf een beeld willen maken kunnen in mijn atelier terecht op donderdagmiddag van 13.30-16.30 uur en vrijdag van 10.00-16.30 uur. Ik help bij de keuze van het materiaal en bied persoonlijke begeleiding. Het geeft mij veel plezier om anderen te helpen hun creativiteit de ruimte te geven.

Ook geef ik op verzoek aan groepen één of meerdaagse workshops. In alle rust een paar dagen werken, je hoofd leeg maken, creëren, plezier hebben in wat je aan het doen bent.

De zomer4daagse is meestal de laatste week van augustus zie ook de kalender. Inschrijven kan voor één dag of meerdere dagen. In deze week zijn per dag de kosten € 55, Cursisten krijgen 25% korting, Inclusief een heerlijke lunch.

Een eendaagse workshop met familie/vrienden/collega’s met min. 4 en max. 8 personen. In overleg bepalen we een datum.

De kosten hiervoor zijn € 65,- p.p. inclusief steen, gebruik gereedschap en biol. lunch.

Ik hoop dat ik mensen nieuwsgierig maak naar hoe het is om niet alleen naar beelden te kijken, maar ze ook te voelen, ze niet alleen te zien, maar ze ook te ervaren, ze niet alleen te beleven, maar ook te creëren.

Leuk idee:

Geef iemand een cadeau in de vorm van een “steen-tegoed” bon of workshopbon; ik heb ze in diverse prijsklassen.

Lammy Alons, Pastoor Hagenstraat 4 8171 AH Vaassen.

06-21898677 www.kunstinjezelf.nl