Workshop

Programma

Wil je ervaren wat beeldhouwen voor jou betekent, dan ben je welkom op één van de workshop dagen in het atelier. Het programma van zo'n eendaagse workshop: De workshop start om 10.00 uur met het uitzoeken van een steen die je aanspreekt, nog zonder dat je weet wat je wilt maken. Of je wel of geen ervaring hebt met beeldhouwen is niet van belang. Ik help je waar nodig en al doende doe je vaardigheden op.

Tijdens de workshop ga je ervaren wat het is om in steen te werken, je leert je steen kennen en het gereedschap dat je nodig hebt te gebruiken. Je zult ervaren dat je plezier kunt hebben in het creëren van een vorm die bij je opkomt en dat past bij de steen die je hebt uitgezocht. Je wordt intensief begeleidt in deze workshop en maakt gebruik van het gereedschap in het atelier.

Halverwege deze workshop gaan we uitgebreid lunchen met ecologische producten uit de regio. Aan het einde van de dag, om plm. 16.00 uur, ga je het beeldhouwwerk afwerken met schuurpapier en was. Het polijsten van je werk brengt de kleur van de steen naar boven en zorgt er vaak voor dat je in verrukking bent van het werk dat je gecreëerd hebt.

Het mooie van deze workshop is dat je naar huis gaat met een beeld waar je met blijdschap naar kunt kijken en waardoor je hebt ervaren wat beeldhouwen voor jou is.

Kosten

De kosten van een eendaagse workshop zijn € 65, - (inclusief steen) Je kunt je inschrijven als groep (familie, collega's, vriendengroepen), of als individu op een open inschrijving (zie de kaleder of neem contact op voor info of om een datum te plannen) Als je met een groep komt kun je er voor kiezen een gezamenlijk thema te hanteren (wat bindt ons, wat is onze gezamenlijke geschiedenis, etc.)